Modulair bouwen

Een efficiënt, duurzaam en vlot proces

Bouwen is iets moois. En dat doen we het liefst samen. Door samen te werken kan er slim geproduceerd worden en worden mooie resultaten bereikt. Hierdoor wordt zoveel mogelijk kwaliteit en snelheid geleverd voor een zo laag mogelijke prijs. Heddes neemt zich voor om dat waar te maken en dat vraagt om een modern bouwproces waarvan modulair bouwen een prominent onderdeel is. Modulair bouwen stelt ons in staat de gevraagde kwaliteit en snelheid te leveren voor een realistische prijs.

Wat verstaat Heddes onder modulair bouwen?

Deze manier van bouwen laat zich wel vergelijken met LEGO. Kant-en-klare woningen worden op de bouwlocatie op elkaar gestapeld, om zo razendsnel tot een gebouw te komen.

Het modulaire bouwproces van Heddes voorziet zowel in een razendsnel casco, maar ook direct in de  afwerking en complete installaties. Heddes werkt bij dit modulaire bouwsysteem samen met Ursem Modulaire Bouwsystemen en Schouten Techniek. Ook het gestandaardiseerde ontwerpproces met vaste partijen levert een zeer korte voorbereidingstijd op. Dat betekent dat complete woningen kant-en-klaar op de bouwplaats arriveren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. Zelfs meubels kunnen in de woningen worden geplaatst. De woningen worden gemonteerd met een snelheid van ongeveer 10 tot 15 woningen per dag en daarna gekoppeld en aangesloten. Op deze manier zetten we sneller hoogwaardige gebouwen neer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Heddes op modulaire wijze realiseert of vraagt u zich af of modulair bouwen ook voor uw project interessant is? Neem contact op met ons. Wij geven u graag verdere toelichting of beantwoorden uw vragen.